A-dec 500
Magas komfortfokozatú és nagy tudású egységkészülék, kompletten szerelve

  • A-dec deluxe vagy standard tradicionális (alsókaros) vagy kontinentális (felsőkaros) vezérlés
  • Elektromos szénkefementes fényes mikromotor A-dec/W&H ENDOPlus programmal. A-dec orálkamera, autoklávozható puszter
  • FO turbina, depurátor vagy egyéb eszköz
  • A-dec új fejlesztésű 180 fokban kifordítható porcelán köpőcsészéje
  • A-dec Asszisztensi konzol, programozott székmozgatás, lámpa  kapcsolás, öblítés
  • A-dec gyári szerelésű monitortartója tálcával vagy anélkül
  • A-dec tiszta víz rendszere önálló, 2 literes vízpalackról adja a vízhűtést
  • A vízutak tisztán tarthatók az erre a célra kifejlesztett A-dec ICX tablettákkal
 

A-dec 500 egységkészülék (4+puszter) deluxe vezérlőkonzolja,

16 programozható memóriával, ebből 8 standard üzemmódban,
8 az ENDO programban. A vezérlőkonzol belső kialakítása a legfejlettebb technológiák beépítését teszi lehetővé. Az A-dec fejlesztői arra is gondoltak, hogy az A-dec 500  a jövőben megjelenő új technológiák beépítésére is legyen gyárilag előkészítve.

A fogorvos biztos lehet abban, hogy mindaddig, amíg az A-dec 500 egységkészülékét használja, munkáját új technológiákkal frissítheti.

 

A-dec 500 (4+puszter) Deluxe és Standard vezérlő konzol

Opcionálisan a vezérlőkonzol mozgatja a páciensszéket, kapcsolja a lámpát és a köpőcsésze-táji funkciókat. Az A-dec deluxe vezérlőkonzol megkülönböztet akár két fogorvost, vezérli a kézidarabokat, az elektromos mikromotort, a scalert, és mást is. Mindkét konzol felhasználóbarát, találékony ikonokkal működtethető.

 

A-dec 500 asszisztensi kiépítések

A-dec asszisztensi kartartói csoportosan elfordíthatók és ezen belül önállóan is forognak, hogy testre szabott instrumentum pozícionálást tegyenek lehetővé.

Választani lehet
- A-dec egykarú, 3 pozíciós, programozható konzollal szerelt
- A-dec egykarú, 4 pozíciós, programozható konzollal szerelt
- A-dec kétkarú, 2-2 pozíciós, konzollal szerelt tartókar

megoldások között, mindezek székre szerelt  rövid asszisztensi karon vagy hosszú asszisztensi karon

A-dec 500  egységkészülék 2 literes hűtővíz tartó palackja, karra vagy rejtve szerelve

Az A-dec  vízpalack egy integrált felszívó csövet tartalmaz, amely csökkenti a keresztfertőzések veszélyét. Az A-dec vízpalack egy gyorscsatlakozóval van ellátva, könnyen levehető, cserélhető. Formája alacsonyabb, stabil talpa van, könnyen megáll ott, ahová teszik, vízzel vagy üresen.

Amennyiben A-dec ICX tablettát helyez feltöltés előtt a palackba, a tablettából olyan anyagok válnak ki a bejövő vízben, amelyek megakadályozzák a vízút falain a lerakódások vagy fertőző rétegek megtapadását.

 

A-dec 500  páciensszék, ultravékony, Chianti színű kárpittal

A páciens anatómiájával és mozgásával szinkronizált, süppedés-kitámasztás kialakítással gyártott ultravékony, helyenként mindössze 25 mm vastagságú kárpittal az A-dec szinte
a fogorvos kezébe helyezi páciensét. A háttámla mindkét oldalszárnyon flexibilis, megkönnyíti az orvos közelhajlását pácienséhez.


Az innovatív, egy kézzel is beállítható fejtámla együtt csúszik a pácienssel, amikor a páciensszék és a háttámla pozíciója változik. A két kartámla könnyen több pozícióba állítható.
 

 

A-dec 500 páciensszék gránátalma színű varrott kárpittal. Különlegesen finom párnázata és kárpitja  puha komfortérzést ad páciensének. Több színben kapható. A kárpit minősége
vetekszik a legpuhább bőrrel.

 

 

 

 

 

 

A-dec 500 egységkészülék lámpája

Meglepődhetünk, milyen minőségi élményt jelent az A-dec fogászati lámpa a fogorvosi rendelőben: a fogorvosnak a szájüreg és fogazat teljesen jó megvilágítását és  kisebb terhelést a szemének, a páciensnek pedig alig észrevehető fényt.

Az A-dec 500 lámpája három fényfokozatot ad, a legalacsonyabb kifejezetten a fényrekötő anyagok használatához lecsökkentett intenzitású. A legmagasabb viszont a legtermészetesebb megvilágítási körülmények között teszi jól láthatóvá a fogakat.

 

Letöltés

A-dec egységkészülékek magyar rendelőkben (pdf)»

 


Kapcsolódó cikkek:

 
Adatvédelmi nyilatkozat