JUN-AIR

 

Az első kompresszor 1958-as bevezetése óta a JUN-AIR a csendes kompresszorok vezető gyártójává nőtte ki magát.
 
Termékeinek és termelési egységeinek folyamatos fejlesztése irigylésre méltó hírnevet hozott a JUN-AIR-nek a minőség és megbízhatóság terén. Többek között ez is oka annak, hogy a JUN-AIR több mint 500.000 elégedett felhasználóval rendelkezik szerte a világon.
 
Nemzetközi vállalatként a JUN-AIR különös figyelmet fordít a környezettudatosságra, ezért a környezetre pozitív hatással lévő termékeket igyekszik előállítani. Az évek során számos fejlesztést vezetett be, amelyek a piac legenergiatakarékosabb kompresszorait eredményezték, közvetve is segítve az üvegház hatású gázok kibocsátásának csökkentését az alacsonyabb energiafogyasztás révén.
 
A csendes kompresszorok számtalan felhasználási lehetőséggel rendelkeznek, és megtalálhatóak laboratóriumokban, fogászati rendelőkben, orvosi, grafikai és ipari területeken szerte a világon.
 
Az utóbbi években a vállalat tovább növelte gyártelepét a személyre szabott kompresszor-megoldások érdekében, ahol a vásárlók egyéni igényei alapján fejleszti ki a JUN-AIR termékeket.
 
2006. február 28-án a JUN-AIR a Gast Manufacturing Inc. tulajdonába került, mely a Mitchigan-ben (USA) levő székhelyén több mint 350 főt foglalkoztat, és a levegőmozgató termékek vezető gyártója – vákuumpumpák, kompresszorok, levegő motorok, vákuum generátorok és regeneratív ventilátorok képviselik termékkörét. A Gast Manufacturing Inc. az IDEX Corporation leányvállalata, melynek értékesítése meghaladja az 1 milliárd USD értéket és részvényeit forgalmazzák New York és Chicago tőzsdéin "IEX" néven.
 

A JUN-AIR termékei a világ több mint 100 országában hozzáférhetőek leányvállalatokon, képviseleteken keresztül.

 

 
Adatvédelmi nyilatkozat