Kiegészítők

 

Az alkalmazási kör szélesedésével párhuzamosan az igény is növekszik a minél jobb minőségű levegő
előállítására és egyre eltérőbb funkciók kialakítására.

A JUN-AIR a kiegészítők termékskálájának folyamatos bővítésével minden újabb és újabb felhasználói igényt kielégít, így növelve a hatékonyságot és a partnerek elégedettségét.
 
A különálló és légszárítókkal kombinált szűrők nagy választéka biztosítja a sűrített levegő megfelelő minőségét még a legspeciálisabb elvárásoknak is megfelelően.

Szűrők adatlapjai
Kombinált szűrők adatlapjai

A használat egyszerűsítésére a szűrők és kompresszorok automata vízelvezetővel és elvezető palackkal együtt is rendelhetőek, így biztosítva a szennyeződések körültekintő eltávolítását.

Az automata vízelvezetők adatlapja

Működés közben a kompresszorok hőt termelnek, azonban az olajkenéses kompresszorok megfelelő teljesítményének és élettartamának biztosításához egy plusz külső ventilátorral is rendelhetőek a készülékek.
Erre különösen magas környezeti hőmérséklet esetén lehet szükség, és használatával a kompresszor terhelés alatt is tovább működtethető. Külső ventilátor nélkül a kompresszor terhelhetősége a működési idő 50%-a.
A kompresszor elhelyezésének megtervezésekor sok időt takaríthatunk meg, és kevesebb befektetéssel is jár, ha a műszer flexibilis és a mozgatható. Emiatt az M sorozathoz alapfelszereltségként kerekek is tartoznak. Más modelleket igény esetén szintén lehet kerekekkel rendelni. 

A kerekes kiskocsi adatlapja

 

 

 
Adatvédelmi nyilatkozat