Új dimenzióba helyezi a rendelő színvonalát, mivel a CS 1600 orálkamera a páciens megbízhatóbb ellátását teszi lehetővé, az első vizsgálat során készült hibamentes diagnózis meghatározó lesz a kezelés későbbi lefolyására.A tükröződő fényvisszaverődés kitakarja a szuvas elfehéredést

Tükröződő fényvisszaverődés


A tükröződő fényvisszaverődés kiszűrésével jól látható lesz a kezdődő szuvasodás

 

Video képelemzés 

Állókép elemzés  

 A vizsgálat során a CS 1600 kiszűri a gyanús területeket. Az egyedülálló FIRE (Fluorescence Imaging with Reflectance Enhancement) technológia segítségével pedig az egyidejű visszavert és fluoreszcens képelemzések révén még pontosabb, kifinomultabb vizsgálatokat végezhetünk a szuvasodások felderítése érdekében.


 

 
 

Kétszeresen használható

Kézenfekvő 2 az 1-ben készülék, a CS 1600 orálkamera és egyben szűrőeszköz szükségtelenné tesz további vizsgálóeszközöket. Mint vizsgáló- és páciens tájékoztató eszköz, a
CS 1600 egy magasabb színvonalú ellátás segédeszköze.
A CS 1600 nem csak növeli a rendelő „csúcsminőség” imidzsét, hanem növelheti a páciens kezelési élményét is, a problémamegosztás különböző lehetőségeivel.A legnagyobb képfelbontás és a < 1mm autofókusz ideális a gyökérkezelések esetében.  
 
A képtípusok teljes kínálata. A portré képtől a teljes fogíven keresztül a fogászati makró fényképekig.


Könnyen megjelenítheti a szájüreg nehezen látható területeit, valamint a szem számára láthatatlan apró részleteket (pl. repedéseket, szuvasodást, pulpakamrát, stb.).

 
 

A háromrétegű high-tech világítás megoldása:

- 6 db kék LED adja a fluoreszcens fényt
- 12 db fehér LED (ebből 6 polimerizált és 6 nem polimerizált) adja a fehér fényt

 

 

 

Termékajánló:

 
Adatvédelmi nyilatkozat