Hívjon minket most
+36-1-319-4568

A-dec üzenete:
prioritás az ergonómia

IMPLANTOLÓGIA – X. évfolyam, 2013. 2. szám

F. Füzesi Irén

Az A-dec valódi üzenete:
Nem csak gépeket akarunk eladni, a legjobbat akarjuk fogorvos barátainknak, a tartós egészséget!

Kedves Fogorvos Barátaink!

Észrevették talán, hogy az A-dec a prospektusaiban, a termékismertetőiben, a hirdetésein általában nem paraméterekkel hivalkodik.

Megtehetné, hiszen egységkészülékeinek kínálata minden igényt kielégít. Négy-öt árfekvésben kaphatók, mindegyiken a legkorszerűbb elektromos mikromotorok, LED-es turbinák, depurátorok, fényes eszközök vannak felszerelve. A gyártáshoz gondosan megválasztott alapanyagok strapabíróvá és tartóssá, a dizájnos formák és a gazdag színválaszték pedig látványossá teszik a korszerű mérnöki megoldásokat. Az A-dec páciensszékei például, egyedülállóak a fogászati iparban. Az infekciókontroll követelményeinek a legmagasabb szinten felelnek meg.

Mégis, amikor az A-dec az egységkészülékeit reklámozza, nem ezekre fekteti a hangsúlyt. 

Nem ebben van a fogorvosoknak szánt üzenetének lényege. Ha kézbe vesszük az A-dec katalógusait, színes képekkel teli oldalak között lapozhatunk, melyeken a tengerparti homokban gyermekeivel fogócskázó szülők, zenét hallgató fogorvos vagy a rendelő felszabadultan nevető szereplői láthatók.

Miért? Az A-dec ötven éve gyárt alapvető berendezéseket a fogorvosok részére, világviszonylatban meghatározó fejlesztőként és gyártóként. Termékeinek fejlesztése során a világ különböző pontjain élő fogorvosok igényeit és véleményét gyűjti be. Az A-dec barátainak tekinti a fogorvosokat, jól ismeri és tiszteletben tartja a fogorvoslást, annak fárasztó és fizikailag megterhelő voltát.

Az A-dec üzenete: elkötelezettség az ergonómia mellett!  Az A-dec mérnökei azért fáradoznak, hogy a legergonomikusabb megoldásokkal megkíméljék a fogorvosokat a kényelmetlen munkakörülményekből adódó fájdalmaktól, testi panaszoktól.

Az A-dec a fogorvosokat barátainak tekinti, akikre vigyázni kell

Az A-dec azt üzeni fogorvos barátainak, hogy dolgozzanak ergonomikusan jól megtervezett munkakörülmények között, legyenek kevesebb fáradság árán hatékonyabbak és gondolják át nyugodtabban mindennapjaikat.

Rá fognak jönni, hogy a kényelmi szempontok, az elegendő pihenés, a kikapcsolódás biztosítása legalább olyan fontos, mint a minden nap csúcsra vitt teljesítmény.

Az elmúlt két évben a Dent-East újraindította az 1990-95 között már nagy érdeklődésre számot tartó négykezes kezelést ismertető ergonómiai kurzust. A fejlettebb, korszerűbb oktatási tematika az A-dec Dental UK, Thrope, Surrey, Dr. Martin Amsel képzése alapján készült, fogorvos és asszisztense párosok részére.

Az egynapos kurzust dr. Faluhelyi Péter és asszisztense tartja, a www.dent-east.com weblapon előre meghirdetett időpontokban, mindig szombati napon. A nap végén a résztvevők lelkesen veszik át oklevelüket, mondván, hogy – bár nem az oktatásban használt A-dec kezelőegységeken dolgoznak –megtudták, rendelőjükben hogyan változtathatnak munkakörülményeiken. Megvalósíthatónak tartják a kurzuson hallottakat.

Az A-dec üzenetének lényege: ma sokféle hasonló paraméterrel rendelkező kezelőegységet kínál a piac a fogorvosoknak. Ezek minősége is eléggé nagy szórásban tér el egymástól. A fogorvos, amikor kezelőegységet vásárol, nem veszhet el a paraméterek harcában.

Gondoljon az egészségére! A jövőjére! Hogy szeretné látni magát vagy fogorvos fiát, illetve lányát 10-20 év múlva? Legyen az ergonómia az abszolút prioritás! 

2013. novemberwww.dent-east.com(X)

Akcióink fogászati rendelőknek, fogászati laboroknak

GC akció laboroknak

GC akció laboroknak

GC akciók laboroknak 2021. december 31-ig

GC akció rendelőknek

GC akció rendelőknek

GC akció rendelőknek 2021. december 31-ig.

Ajándék GC Gaenial vagy Gradia Direct Röntgen Központunkban

Ajándék GC Gaenial vagy Gradia Direct Röntgen Központunkban

Próbálja ki új Carestream CBCT készülékünket a Dent-East CBCT központban, most ajándék GC Gaenial vagy Gradia Direct fecskendőt kap!

Aktuális fogászati híreink

Carestream új CBCT fejlesztése a CS 8200

Carestream új CBCT fejlesztése a CS 8200

Lásson többet, tegyen többet!  Megnövelt FOV - 12x10 cm (szxm), finomított szeletvastagság.

Marv Nelson, az A-dec új Elnöke

Marv Nelson, az A-dec új Elnöke

Az A-dec-nél töltött 15 év mind személyes, mind szakmai munkám kitüntető része volt. Büszke vagyok az A-dec csapatára,  arra, hogy teljes odaadással osztják vízióinkat, elhivatottságainkat és értékeinket.

CS 9600 - a Carestream Dental legújabb CBCT fejlesztése a Dent-East Röntgenközpontban

CS 9600 - a Carestream Dental legújabb CBCT fejlesztése a Dent-East Röntgenközpontban

Mostantól a felvételeket a csúcskategóriás, többszörösen díjnyertes, jelenleg a legmodernebb CBCT-nek 
számító CS 9600 készülékkel készítjük.

Townie Choice Award 2020

Townie Choice Award 2020

BEST IN CLASS DENTAL EQUIPMENT kategóriában ismét az A-dec lett a kitüntetett. A Dentaltown Magazine fogorvosai 2003 óta évről évre  folyamatosan  különböző kategóriákban tüntetik ki az  A-dec termékeit.

Még több fogászati hír Kattintson ide
Hívjon minket most
+36-1-319-4568