Hívjon minket most
+36-1-319-0774

C-TECH

A C-TECH vállalat az IMTEC 3M ESPE implantátumok fejlesztői hátteréből és egy 30 éves tapasztalattal rendelkező bolognai implantátumgyártó egyesüléséből jött létre német, amerikai és olasz tulajdonosi és fejlesztői háttérrel. Kedvező árfekvése, megbízhatósága és egyedi tulajdonságai teszik Magyarországon is egyre népszerűbbé a C-TECH rendszereit.

 A C-TECH az egyik legszélesebb termékkörrel rendelkezik a piacon, így szinte minden implantológiai helyzetre kínál megoldást. A széles termékskála mellett a C-TECH törekszik az egyszerűségre és könnyen kezelhetőségre is.

 A fogászatban az implantáció területén - jellemzően - a sikerességi ráta nagyon magas, azonban ma már a jó funkcionális eredmények nem elegendők, egyre nagyobb hangsúlyt nyernek az esztétikai megjelenésben elért sikerek is. Az egyik legújabb termékét, az EL Esthetic Line rendszerét az esztétikusabb eredmény elérése érdekében hozták létre.

Minden C-TECH termék az orvosi és fogorvosi eszközök európai gyártására vonatkozó legmagasabb minőségi szabványnak megfelelően kerül előállításra.

 Nemrég került megnyitásra a C-TECH új 1500 m2-es üzeme a legkorszerűbb svájci CNC technológiával, ISO 6 osztályozású tisztatérrel, számítógépes vezérlésű csomagoló és nyomon követési rendszerekkel, minőségellenőrző központokkal és tervező osztállyal. A gyártási folyamat minden szakasza egy épületen belül zajlik, a legszigorúbb európai gyártási szabványok szerint. A gyártás minden lépése eseti és rendszeres vizsgálatokkal kerül ellenőrzésre, így garantálva a szigorú biztonsági előírások betartását az egész folyamat során.

 

Tekintse meg a gyártó magyar nyelvű honlapját itt: www.c-tech-implant.com/hu

A-dec
Információs anyagok
A-dec Regulatory – szabályozási információk, műszaki adatok, jótállási tájékoztató Letöltés 
A-dec berendezések fértőtlenítési útmutatója Letöltés
Válasszon minket
Dent-East - Fogorvosi berendezések forgalmazása már több mint 30 éve!
A Dent-East kft. 1989-ben alakult, kifejezetten fogorvosi berendezések importjára és hazai forgalmazására. A fogorvosi rendelőkben nélkülözhetetlen, elsőrendű gyártók által gyártott berendezéseket kerestünk és találtunk.
  • A Dent-East neve a piacvezető prémium kategóriás gyártók neveivel azonosult:
    A-dec, Carestream (Kodak-Trophy), GC
  • Több mint 30 éve vagyunk a piacon
  • Pontosság, megbízhatóság, stabil, hosszú távra tervezett vevőszolgálat
  • Gyors és korrekt piacképes szerviz
  • Legalacsonyabb üzemeltetési költség
    A legalacsonyabb üzemeltetési költség a kezelőegységeknél - évente átlagosan 1,97 % alkatrész ár a vételi árhoz viszonyítva
Írjon Nekünk!
Hívjon minket most
+36-1-319-0774