Hívjon minket most
+36-1-319-4568

A-dec üzenete: prioritás az ergonómia

IMPLANTOLÓGIA – X. évfolyam, 2013. 2. szám

F. Füzesi Irén

Az A-dec valódi üzenete:
Nem csak gépeket akarunk eladni, a legjobbat akarjuk fogorvos barátainknak, a tartós egészséget!

Kedves Fogorvos Barátaink!

Észrevették talán, hogy az A-dec a prospektusaiban, a termékismertetőiben, a hirdetésein általában nem paraméterekkel hivalkodik.

Megtehetné, hiszen egységkészülékeinek kínálata minden igényt kielégít. Négy-öt árfekvésben kaphatók, mindegyiken a legkorszerűbb elektromos mikromotorok, LED-es turbinák, depurátorok, fényes eszközök vannak felszerelve. A gyártáshoz gondosan megválasztott alapanyagok strapabíróvá és tartóssá, a dizájnos formák és a gazdag színválaszték pedig látványossá teszik a korszerű mérnöki megoldásokat. Az A-dec páciensszékei például, egyedülállóak a fogászati iparban. Az infekciókontroll követelményeinek a legmagasabb szinten felelnek meg.

Mégis, amikor az A-dec az egységkészülékeit reklámozza, nem ezekre fekteti a hangsúlyt. 

Nem ebben van a fogorvosoknak szánt üzenetének lényege. Ha kézbe vesszük az A-dec katalógusait, színes képekkel teli oldalak között lapozhatunk, melyeken a tengerparti homokban gyermekeivel fogócskázó szülők, zenét hallgató fogorvos vagy a rendelő felszabadultan nevető szereplői láthatók.

Miért? Az A-dec ötven éve gyárt alapvető berendezéseket a fogorvosok részére, világviszonylatban meghatározó fejlesztőként és gyártóként. Termékeinek fejlesztése során a világ különböző pontjain élő fogorvosok igényeit és véleményét gyűjti be. Az A-dec barátainak tekinti a fogorvosokat, jól ismeri és tiszteletben tartja a fogorvoslást, annak fárasztó és fizikailag megterhelő voltát.

Az A-dec üzenete: elkötelezettség az ergonómia mellett!  Az A-dec mérnökei azért fáradoznak, hogy a legergonomikusabb megoldásokkal megkíméljék a fogorvosokat a kényelmetlen munkakörülményekből adódó fájdalmaktól, testi panaszoktól.

Az A-dec a fogorvosokat barátainak tekinti, akikre vigyázni kell

Az A-dec azt üzeni fogorvos barátainak, hogy dolgozzanak ergonomikusan jól megtervezett munkakörülmények között, legyenek kevesebb fáradság árán hatékonyabbak és gondolják át nyugodtabban mindennapjaikat.

Rá fognak jönni, hogy a kényelmi szempontok, az elegendő pihenés, a kikapcsolódás biztosítása legalább olyan fontos, mint a minden nap csúcsra vitt teljesítmény.

Az elmúlt két évben a Dent-East újraindította az 1990-95 között már nagy érdeklődésre számot tartó négykezes kezelést ismertető ergonómiai kurzust. A fejlettebb, korszerűbb oktatási tematika az A-dec Dental UK, Thrope, Surrey, Dr. Martin Amsel képzése alapján készült, fogorvos és asszisztense párosok részére.

Az egynapos kurzust dr. Faluhelyi Péter és asszisztense tartja, a www.dent-east.com weblapon előre meghirdetett időpontokban, mindig szombati napon. A nap végén a résztvevők lelkesen veszik át oklevelüket, mondván, hogy – bár nem az oktatásban használt A-dec kezelőegységeken dolgoznak –megtudták, rendelőjükben hogyan változtathatnak munkakörülményeiken. Megvalósíthatónak tartják a kurzuson hallottakat.

Az A-dec üzenetének lényege: ma sokféle hasonló paraméterrel rendelkező kezelőegységet kínál a piac a fogorvosoknak. Ezek minősége is eléggé nagy szórásban tér el egymástól. A fogorvos, amikor kezelőegységet vásárol, nem veszhet el a paraméterek harcában.

Gondoljon az egészségére! A jövőjére! Hogy szeretné látni magát vagy fogorvos fiát, illetve lányát 10-20 év múlva? Legyen az ergonómia az abszolút prioritás! 

2013. novemberwww.dent-east.com(X)

Akcióink fogászati rendelőknek, fogászati laboroknak

GC akció laboroknak

GC akció laboroknak

GC akciók laboroknak 2023. második félév

GC akció rendelőknek

GC akció rendelőknek

GC akció rendelőknek 2023. második félév

Aktuális fogászati híreink

Dental World 2023

Dental World 2023

2023. október 12-14 között, Budapest, a HUNGEXPO területén

Pályázat 2023.IV. negyedévben, Pest vármegyei vállalkozások támogatására, eszközbeszerzésre

Pályázat 2023.IV. negyedévben, Pest vármegyei vállalkozások támogatására, eszközbeszerzésre

Örömmel tudatjuk, hogy 2023. IV. negyedévében a Pest vármegyei vállalkozások támogatására pályázat kerül kiadásra.
Ennek várható megjelenése akár már 2023 októbere is lehet. Eszközbeszerzésre, 55 % támogatással, maximálisan 100 millió Ft-ra

A-dec - Most három kategórián csillog a Townie

A-dec - Most három kategórián csillog a Townie

2022-ben két új kategóriával bővült a Dentaltown Magazine fogovosainak elismerése az A-dec irányában.

Az A-dec elnyerte  az USA egyik  Legjobb Munkahelye elismerést

Az A-dec elnyerte az USA egyik Legjobb Munkahelye elismerést

A-dec 2022-ben elnyerte a TWP - Egyik Legjobb Vállalat az USA-ban kitüntető címet

Még több fogászati hír Kattintson ide
Hívjon minket most
+36-1-319-4568