Hívjon minket most
+36-1-319-4568

A-dec üzenete: prioritás az ergonómia

IMPLANTOLÓGIA – X. évfolyam, 2013. 2. szám

F. Füzesi Irén

Az A-dec valódi üzenete:
Nem csak gépeket akarunk eladni, a legjobbat akarjuk fogorvos barátainknak, a tartós egészséget!

Kedves Fogorvos Barátaink!

Észrevették talán, hogy az A-dec a prospektusaiban, a termékismertetőiben, a hirdetésein általában nem paraméterekkel hivalkodik.

Megtehetné, hiszen egységkészülékeinek kínálata minden igényt kielégít. Négy-öt árfekvésben kaphatók, mindegyiken a legkorszerűbb elektromos mikromotorok, LED-es turbinák, depurátorok, fényes eszközök vannak felszerelve. A gyártáshoz gondosan megválasztott alapanyagok strapabíróvá és tartóssá, a dizájnos formák és a gazdag színválaszték pedig látványossá teszik a korszerű mérnöki megoldásokat. Az A-dec páciensszékei például, egyedülállóak a fogászati iparban. Az infekciókontroll követelményeinek a legmagasabb szinten felelnek meg.

Mégis, amikor az A-dec az egységkészülékeit reklámozza, nem ezekre fekteti a hangsúlyt. 

Nem ebben van a fogorvosoknak szánt üzenetének lényege. Ha kézbe vesszük az A-dec katalógusait, színes képekkel teli oldalak között lapozhatunk, melyeken a tengerparti homokban gyermekeivel fogócskázó szülők, zenét hallgató fogorvos vagy a rendelő felszabadultan nevető szereplői láthatók.

Miért? Az A-dec ötven éve gyárt alapvető berendezéseket a fogorvosok részére, világviszonylatban meghatározó fejlesztőként és gyártóként. Termékeinek fejlesztése során a világ különböző pontjain élő fogorvosok igényeit és véleményét gyűjti be. Az A-dec barátainak tekinti a fogorvosokat, jól ismeri és tiszteletben tartja a fogorvoslást, annak fárasztó és fizikailag megterhelő voltát.

Az A-dec üzenete: elkötelezettség az ergonómia mellett!  Az A-dec mérnökei azért fáradoznak, hogy a legergonomikusabb megoldásokkal megkíméljék a fogorvosokat a kényelmetlen munkakörülményekből adódó fájdalmaktól, testi panaszoktól.

Az A-dec a fogorvosokat barátainak tekinti, akikre vigyázni kell

Az A-dec azt üzeni fogorvos barátainak, hogy dolgozzanak ergonomikusan jól megtervezett munkakörülmények között, legyenek kevesebb fáradság árán hatékonyabbak és gondolják át nyugodtabban mindennapjaikat.

Rá fognak jönni, hogy a kényelmi szempontok, az elegendő pihenés, a kikapcsolódás biztosítása legalább olyan fontos, mint a minden nap csúcsra vitt teljesítmény.

Az elmúlt két évben a Dent-East újraindította az 1990-95 között már nagy érdeklődésre számot tartó négykezes kezelést ismertető ergonómiai kurzust. A fejlettebb, korszerűbb oktatási tematika az A-dec Dental UK, Thrope, Surrey, Dr. Martin Amsel képzése alapján készült, fogorvos és asszisztense párosok részére.

Az egynapos kurzust dr. Faluhelyi Péter és asszisztense tartja, a www.dent-east.com weblapon előre meghirdetett időpontokban, mindig szombati napon. A nap végén a résztvevők lelkesen veszik át oklevelüket, mondván, hogy – bár nem az oktatásban használt A-dec kezelőegységeken dolgoznak –megtudták, rendelőjükben hogyan változtathatnak munkakörülményeiken. Megvalósíthatónak tartják a kurzuson hallottakat.

Az A-dec üzenetének lényege: ma sokféle hasonló paraméterrel rendelkező kezelőegységet kínál a piac a fogorvosoknak. Ezek minősége is eléggé nagy szórásban tér el egymástól. A fogorvos, amikor kezelőegységet vásárol, nem veszhet el a paraméterek harcában.

Gondoljon az egészségére! A jövőjére! Hogy szeretné látni magát vagy fogorvos fiát, illetve lányát 10-20 év múlva? Legyen az ergonómia az abszolút prioritás! 

2013. novemberwww.dent-east.com(X)

Akcióink fogászati rendelőknek, fogászati laboroknak

GC akció

GC akció

GC akciók rendelő / labor 2022. második félév

Ajándék GC Gaenial vagy Gradia Direct Röntgen Központunkban

Ajándék GC Gaenial vagy Gradia Direct Röntgen Központunkban

Próbálja ki új Carestream CBCT készülékünket a Dent-East CBCT központban, most ajándék GC Gaenial vagy Gradia Direct fecskendőt kap!

Aktuális fogászati híreink

Élő műtéttel egybekötött, kihelyezett interaktív kurzus és workshop az ország bármely pontján

Élő műtéttel egybekötött, kihelyezett interaktív kurzus és workshop az ország bármely pontján

MINI DENTAL IMPLANT (MDI)
Kérjen C-TECH MDI egyénre szabott, kihelyezett kurzust, melyen elsajátíthatja a rendszer használatát és ezzel bővítheti tevékenységét!

Fogászati implantátumok beültetése - pácienstájékoztató

Fogászati implantátumok beültetése - pácienstájékoztató

Egyen és mosolyogjon újra magabiztosan! A felnőtt társadalomban rendkívül gyakori probléma a foghiány. Egy 40 év feletti személynek átlagosan legalább három foga hiányzik.

Fogsorrögzítés miniimplantátumokkal - pácienstájékoztató

Fogsorrögzítés miniimplantátumokkal - pácienstájékoztató

MIK AZOK A SMALL DIAMETER (SD) MINI FOGÁSZATI IMPLANTÁTUMOK? 
Az SD mini implantátumok apró csavarok, amelyek egy biológiailag semleges titánötvözetből készülnek.

A játék neve BIZTONSÁG

A játék neve BIZTONSÁG

T-Edge 10  „B” típusú autokláv

Még több fogászati hír Kattintson ide
Hívjon minket most
+36-1-319-4568