Hívjon minket most
+36-1-319-0774

Az A-dec elnyerte az USA egyik Legjobb Munkahelye elismerést

Az A-dec elnyerte  az „USA egyik  Legjobb Munkahelye” 



„TWP US” elismerést

Ezt a  kitüntetést azok a hazai cégek nyerhetik el, amelyek az ember-központú vállalati kultúrát részesítik előnyben.

2023. február 1, Newberg, Ore. – Az A-dec örömmel jelenti be, hogy a céget az Amerikai Egyesült Államok egyik legjobb munkahelyének ismerték el.

Ez a díj az olyan hazai  cégeket részesíti elismerésben, amelyek   jobbá teszik környezetüket a közös munkavégzéshez azáltal, hogy a vállalati kultúrát  emberközpontúvá teszik, hangot biztosítva  alkalmazottaiknak. Az USA Legjobb Munkahelyei (Top Workplaces USA) Díj odaítélése  teljes mértékben a résztvevő munkahelyek munkavállalóinak visszajelzésein alapszik, és a  felmérés a munkavállalói elkötelezettségről szólt.

2022-ben, az A-dec Aranyszalagos Munkahely díjban részesült Oregonban, egyike lett annak a mindössze 20 nagyvállalatnak a régióban, amelyek elnyerték ezt a díjat. 

Az A-dec elnöke, Marv Nelson reagált a vállalat elismerésére. „Az USA Legjobb Munkahelyei Díj elnyerése nagy megtiszteltetés az A-dec csapatának”- mondta. „Az A-dec két egymást követő évben ért el rekord növekedést, ami dolgozóink szaktudásának, kemény munkájának, partnereink és ügyfeleink lojalitásának bizonyítéka, valamint annak a támogatásnak, amelyet családi vállalkozásként élvezünk. A csapatunk elkötelezett abban, hogy a legjobb minőségű fogászati berendezéseket és megoldásokat kínálja a fogászat további fejlődése  érdekében. Ez bennünket képessé tesz arra, hogy  jelentős hatást gyakoroljunk a közösségünk gazdasági egészségére, valamint hogy az emberek egészségi állapota  javuljon  szerte a világon. Hihetetlenül büszke vagyok az A-dec csapatára.”

A világszerte több, mint 1600 alkalmazottat foglalkoztató A-dec globális központja az oregoni Newbergben, a Willamette-völgyi borvidék szívében található. Vertikálisan integrált gyártóként az A-dec a termékfejlesztés, a gyártás, az értékesítés és a logisztika minden fázisát ellátja, egyedülálló munkalehetőségeket kínálva a karrierutak széles skáláján.

A Legjobb Munkahelyek díj mellett az A-dec-et a Portland Business Journal több, mint 10 egymást követő évben kiáltotta ki Oregon egyik Legelismertebb Vállalatának, és számos iparági és fogyasztói díjat kapott fogászati termékeiért.

Az A-dec-ről

Az 1964-ben alapított A-dec mára az Egyesült Államok egyik legnagyobb magántulajdonban lévő fogászati berendezés gyártójává nőtte ki magát, mely céget  a fogászati megoldások globális vezetőjeként ismernek el. A vállalat központja és fő gyártó bázisa  az Oregon állambeli Newbergben található, további kiegészítő tevékenység folyik  a Missouri állambeli Fentonban; a Tennessee állambeli Nashville-ben; az Egyesült Királyságban, Nuneaton-ban; Ausztráliaban, Mascot-ban; és Hangzhou-ban, Kínában. A páciensszékek, ülőkék, vezérlő egységek,  fogászati lámpák, fogászati bútorok gyártása, a technikai helyiségek berendezései és az infekciókontroll termékekei   testesítik meg az A-dec  küldetését, mely nem más, mint a fogászat jobbítása világszerte.

További információkért látogasson el a www.a-dec.com weboldalra.

Akcióink fogászati rendelőknek, fogászati laboroknak

GC akció laboroknak

GC akció laboroknak

GC akciók laboroknak 2024. első félév

GC akció rendelőknek

GC akció rendelőknek

GC akció rendelőknek 2024. első félév

Aktuális fogászati híreink

Nyári nyitvatartás

Nyári nyitvatartás

Röntgen Központ nyitvatartás

Karácsonyi Üdvözlet

Karácsonyi Üdvözlet

Kedves Partnereink, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

A-dec - Most három kategórián csillog a Townie

A-dec - Most három kategórián csillog a Townie

2022-ben két új kategóriával bővült a Dentaltown Magazine fogovosainak elismerése az A-dec irányában.

Még több fogászati hír Kattintson ide
Hívjon minket most
+36-1-319-0774