Hívjon minket most
+36-1-319-4568

Marv Nelson, az A-dec új Elnöke

Korábbi posztunkban Marv Nelson úr az A-dec Ügyvezető Elnökhelyetteseként (EVP és COO) hívta meg oldalaink látogatóját egy virtuális newbergi gyárlátogatásra.

2021. április 6-tól Marv Nelson úr az A-dec Elnöke lett.

Nelson úr 2006-2016 között az A-dec Elnökhelyettese Pénzügyi Főigazgatóként (CFO) a stratégiai fejlesztések, a globális pénzügyi, gazdasági és informatikai technológiák, a minőségbiztosítás és szabványügyek felelőse volt. 2016-ban a cég Ügyvezető Elnökhelyettesévé (EVC, COO) lett kinevezve. Ekkor a cég globális üzletvitele, a stratégiai, humánpolitikai fejlesztések, a vevőszolgálat tökéletesítése, az innovációk és kommunikáció tartoztak a felelősségi körébe.

Az A-dec a fogászati ipar leghitelesebb brandje,  a legjobb minőséget és szolgáltatásokat nyújtva felhasználóinak. Eközben  elkötelezett a globális fogászat folyamatos jobbá tétele terén vállalt missziójában.

Az A-dec-nél töltött 15 év mind személyes, mind szakmai munkám kitüntető része volt. Büszke vagyok az A-dec csapatára,  arra, hogy teljes odaadással osztják vízióinkat, elhivatottságainkat és értékeinket.

 Ez az A-dec  ÚT.

Tiszteletben fogjuk tartani   múltunkat, arra fókuszálva, amire ahhoz van szükségünk, hogy jövőnket biztosítsuk, hogy vigyázzunk az  A-dec családjaira, a vevőinkre, a közösségeinkre. Magamra nézve megtisztelőnek tartom, hogy ezen  ikonikus gyár útját a jövő felé  vezethetem. Köszönöm az Austin és a Parrish családok, az A-dec Igazgatói Kara, a teljes  A-dec  csapat irányomban megnyilvánuló bizalmát és támogatását – Marv Nelson 

A Dent-East Kft. nevében itt kívánunk egészséget, sok gyümölcsöző évet, sok sikert az Elnök Úrnak!

Akcióink fogászati rendelőknek, fogászati laboroknak

GC decemberi akciók

GC decemberi akciók

Minden GC termékre 10% kedvezmény!

GC akció

GC akció

GC akciók rendelő / labor 2022. második félév

Aktuális fogászati híreink

40 éves az RVG!

40 éves az RVG!

Dr. Mouyen francia fogorvos találmányát a Trophy-Kodak-Carestream dental gyártó vásárolta meg és gyártja a mai napig,  a világon a legelterjedtebb direkt fogászati digitális intraorális képalkotó eszközként, kiváltva a környezet szennyező filmtechnikát.

KAVOSZ Széchényi Lízing MAX, 3,5 % éves kamatozású finanszírozási lehetőség, most indul

KAVOSZ Széchényi Lízing MAX, 3,5 % éves kamatozású finanszírozási lehetőség, most indul

A biztos, gyors átfutású, kiszámítható KAVOSZ Széchényi Lízing MAX  Program évi fix 3,5 %-os kamattal  ma a legkedvezőbb finanszírozási lehetőség

100 éves a GC

100 éves a GC

Vendégeink érkeztek a GC Tokyo cégtől, 2022.09.23-án.

Rendelő-Ergonómia

Rendelő-Ergonómia

A hatékonyabb kezelésre optimalizált korszerű rendelőkialakítás.

Még több fogászati hír Kattintson ide
Hívjon minket most
+36-1-319-4568