Hívjon minket most
+36-1-319-4568

Új, korszerű fogászati székeket kapott a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet

Hat új és korszerű fogászati kezelőegységgel gazdagodott a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet. Négy széket már üzembe is helyeztek a város oktatási intézményeiben.

Ezeken a fiatalok kötelező fogászati szűrővizsgálatát helyben tudják elvégezni a szakemberek.

- 2022-ben 54 ezer fogászati szűrést végeztünk Debrecen óvodásai, illetve általános és középiskolásai körében. Ez elég magas szám. Tízezer fogorvosi vizsgálat történt, illetve több mint 3700 esetben kellett gyerekeket fogszabályozásra irányítanunk – emelte ki dr. Kerékgyártó Márta, a DAEFI fogászati koordinátora.

A tájékoztatón az intézet igazgatója hangsúlyozta: a beruházással a cél nemcsak a fogászati alapellátás biztosítása, hanem az is, hogy a költséges kezeléseket – mint például a fogszabályozás – térítésmentesen tudják biztosítani.

- Az az eredmény, amit mi közlünk és a vizsgálati lap, amit átadunk a gyerekeknek és szülőknek, tartalmazza, hogy van-e teendő vagy nincs gyermeke számára. Ha van, várjuk szeretettel vissza az egységeinkbe a gyermekeket, és teljesen ingyenesen látjuk el őket – hangsúlyozta Papp Csaba, a DAEFI igazgatója.

Debrecenben az iskolafogászat korszerűsítése két éve intenzíven zajlik. A jelenlegi eszközbeszerzéssel együtt a város 28 fogászati körzetéből 14-ben már teljesen megújultak a kezelőegységek.

- Nagyon fontos az, hogy a gyermekeink egészségét a legmodernebb körülmények között tudjuk támogatni, segíteni és megőrizni. Ezért is döntöttünk amellett, hogy minden évben fejlesztési forrásokat adunk a DAEFI-nek, amelyekkel a gyermekek egészségét tudjuk szolgálni – mondta Széles Diána alpolgármester.

A hat új fogászati kezelőegység csaknem 62 millió forintba került. A fejlesztést a Debreceni Egyetem Klinikai Központ és a város közösen finanszírozta.

Forrás: https://www.dehir.hu/debrecen/daefi/2023/01/20/

Akcióink fogászati rendelőknek, fogászati laboroknak

GC akciók 2023. első félév

GC akciók 2023. első félév

GC akciós ajánlatok rendelőknek és laboroknak 2023. első félév

Aktuális fogászati híreink

KAVOSZ Széchényi Lízing MAX, 3,5 % éves kamatozású finanszírozási lehetőség, most indul

KAVOSZ Széchényi Lízing MAX, 3,5 % éves kamatozású finanszírozási lehetőség, most indul

A biztos, gyors átfutású, kiszámítható KAVOSZ Széchényi Lízing MAX  Program évi fix 3,5 %-os kamattal  ma a legkedvezőbb finanszírozási lehetőség

100 éves a GC

100 éves a GC

Vendégeink érkeztek a GC Tokyo cégtől, 2022.09.23-án.

Rendelő-Ergonómia

Rendelő-Ergonómia

A hatékonyabb kezelésre optimalizált korszerű rendelőkialakítás.

Élő műtéttel egybekötött, kihelyezett interaktív kurzus és workshop az ország bármely pontján

Élő műtéttel egybekötött, kihelyezett interaktív kurzus és workshop az ország bármely pontján

MINI DENTAL IMPLANT (MDI)
Kérjen C-TECH MDI egyénre szabott, kihelyezett kurzust, melyen elsajátíthatja a rendszer használatát és ezzel bővítheti tevékenységét!

Még több fogászati hír Kattintson ide
Hívjon minket most
+36-1-319-4568